Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Ningbo Qianhao Metal Product co, Ltd

Dodati: No.2086 Ningheng South Road Hengxi grad, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kina

Kontakti: Roger Jiang

Mobitel: + 86-13906686835

Tel: + 86-574-88065888 88063688

Faks: + 86-574-88471818

Web stranica:http://www.casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

E-pošta:sale@casting-Steel.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-574-88065888

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Faktori koji utječu na kvalitetu Odljevaka strojeva

Ningbo Qianhao Metal Product co, Ltd | Updated: Sep 29, 2017

Faktori koji utječu na kvalitetu Odljevaka strojeva

Stroj za trošenje i dimenzionalna stabilnost, izravno utječu na točnost stroja za održavanje života.

Postoje mnogi faktori koji utječu na kvalitetu Odljevaka strojeva. Prvi je dizajn procesa lijevanja. Kako bi se utvrdilo lijevanje geometrije i veličine radnih uvjeta i svojstava metalnih materijala, to je potrebno uzeti u obzir racionalnost dizajn sa stanovišta lijevanja legura i lijevanje proces osobine, koje je očigledan veličina učinka i skrućivanja i skupljanje, stres i druga pitanja, kako izbjeći ili smanjiti sastav Bakreni dijelovi segregacije, deformacije, pucanje i druge nedostatke.

Drugi moraju imati razumnu lijevanje proces. Prema lijevanje struktura, težina i veličina, lijevanje legure karakteristike i uvjete proizvodnje, strojevi Odljevaka Odaberite odgovarajuće pod-površina i oblika, jezgra metoda, razumne skup lijevanje tetiva, hladno željezo, ustaje i izlijevanje sustav. Se osigurao pristup visoke kvalitete odljevaka.

Treća je kvaliteta sirovine za lijevanje. Metalnih uključaka, vatrostalni, goriva, tokova, izmjenjivači i ljevaonica pijesak, pijesak vezivo, boja i drugih materijala, nekvalitetan kvalitete, Učinit će odljevaka proizvesti pore, rupice, troske, ljepljive pijeska i drugih nedostataka, koji utječu na pojavu lijevanje kvaliteta i unutarnje kvalitete, ozbiljno odljevci će biti Otpisan.

Četvrta je proces rada, strojevi Odljevaka razviti razuman postupak operacije postupke koji ce poboljšati tehničku razinu radnika, tako da ispravnu primjenu pravila.