Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Ningbo Qianhao Metal Product co, Ltd

Dodati: No.2086 Ningheng South Road Hengxi grad, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kina

Kontakti: Roger Jiang

Mobitel: + 86-13906686835

Tel: + 86-574-88065888 88063688

Faks: + 86-574-88471818

Web stranica:http://www.casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

E-pošta:sale@casting-Steel.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-574-88065888

Vijesti

Dom > VijestiSadržaj

Kineski gradjevinski mašini od malih do velikih

Ningbo Qianhao Metal Product co, Ltd | Updated: Jun 05, 2017

Kineski mašinski limovi od malih do velikih, brzi razvoj postali su kompletan asortiman proizvoda, inovativna sposobnost kontinuiranog povećanja potražnje na tržištu je jaka industrija sunca. Naročito u poslednjih nekoliko godina, odlivci mašina za građevinarstvo dodatno su ubrzali tempo razvoja, promovisali proizvođače odlivaka u građevinarstvu ne samo da povećavaju proizvodnju, već se povećava i sadržaj tehnologije proizvoda. Međutim, kineski mašinski limovi nisu optimistični u pogledu problema: mala veličina preduzeća, industrijska koncentracija je niska, struktura proizvoda je iracionalna, slabe nezavisne inovacije, oprema i tehnologija unazad, visoki inputi, visoka potrošnja, visoko zagađenje, niska efikasnost , Niska efikasnost Razvoj načina naglašava industrijsku bazu je i dalje krhka. Ubrzati poboljšanje kineskih inženjerskih mašina livenja proizvoda, tehnološke inovacije sposobnosti, jačanje industrije R & D proizvodnje, učenja, istraživanja zajednički, postao je prioritet.

Sledeće su iste kao i "

Industrijski analitičari su istakli: Kineski gradjevinski mehanizmi od regionalnih karakteristika, koji se razlikuju, formirao je regiju "Jangce Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i druga mjesta klastera livnice. Aglomeracija ovih oblasti će pomoći u stvaranju više mogućnosti za saradnju, tako da se obuče, finansira, razvija, marketing, izvozi i drugi aspekti interakcije, i promoviše razvoj industrije livenja građevinskih mašina.

Sledeće su iste kao i "

Poslednjih godina brzi razvoj građevinskih mašina odlivaka, uglavnom u industriji nizvodno za promociju industrije, inženjerske mašinske livade je takođe zahvaljujući brzom razvoju građevinskih mašina odlivaka, do livenja građevinskih mašina, kako bi doneli razvojne mogućnosti. U 2013. godini, veličina tržišta građevinskih mašina u Kini dostigla je 149.199 milijardi juana, što je povećanje od 24.1%.

Sledeće su iste kao i "

Prihodi od građevinskih mašina odlivaka od 2010 će iznositi 400 milijardi, povećanje od više od 25% u 2015. godini dostići će više od 870 milijardi, prosječno povećanje od više od 17%, izgledi tržišta su vrlo optimisti u odnosu na stopu rasta BDP-a, sljedeći Pet godina industrija će ući u stvarni razvoj vrha. Prema "Izveštaju o istraživanju tržišta građevinskih mašina u Kini za 2014-2018" pokazuje da Kina kreativna industrija livenja u narednih nekoliko godina i dalje održava brz razvojni period. Razlog za brz razvoj kineske gradjevinske mašinske industrije jeste da, s jedne strane, zahvaljujući brzom razvoju industrije unutrašnje mašine, povećava se potražnja za odlivcima. S druge strane, međunarodno tržište lijevanja postaje sve aktivnije. Stoga, iz okruženja, investiciono livenje, tržišna perspektiva je široka.