Kategorija proizvoda
Obratite nam se

Ningbo Qianhao Metal Product co, Ltd

Dodati: No.2086 Ningheng South Road Hengxi grad, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kina

Kontakti: Roger Jiang

Mobitel: + 86-13906686835

Tel: + 86-574-88065888 88063688

Faks: + 86-574-88471818

Web stranica:http://www.casting-Steel.com/http://www.cnlongxing.com

E-pošta:sale@casting-Steel.com

Dežurnoj servisnoj telefonskoj liniji
+86-574-88065888

Izložba

Dom > IzložbaSadržaj

Lijevanje ulaganja, precizno livenje, lomljenje voska, automobile dijelovi, osovina, čelični delovi, OEM dijelovi

Ningbo Qianhao Metal Product co, Ltd | Updated: Nov 21, 2017


Detalji proizvoda

Osnovne informacije

  • Metoda kalivanja: kristalizacija pritiska

  • Proces: Izgubljeni vosak

  • Tehnika kalupa: livenje pod pritiskom

  • Primjena: Dijelovi mašina

  • Materijal: liven čelik

  • Priprema površine: Poliranje

  • Površinska hrapavost: Ra1.6

  • Tolerancija obrade: +/- 0.15mm

  • Standardno: GB

  • Sertifikacija: ISO 9001: 2008

opis proizvoda

Specijalizacija proizvodnje odlivaka od voska i gotovih proizvoda od ugljeničnog čelika i legiranog čelika, naša kompanija je proizvođač svjetske klase i isporučilac odlivaka u Kini. Sastoji se od 2 glavna postrojenja, livnice od čeličnog liva i fabrike za CNC mašinsku obradu, koje nam omogućavaju snabdevanje preciznih odlivaka i gotovih proizvoda godišnjom proizvodnjom od preko 20.000 tona, a proizvodi se uglavnom izvoze u Evropu, Ameriku, Japan i druge destinacije širom svijeta.


Sedište naše kompanije nalazi se u poznatom industrijskom gradu Yinzhou, Ningbo u Kini. Veoma je pogodno doći sa povoljnim geografskim položajem; nalazi se oko 30 kilometara od luke Bei-lun, koja je druga po veličini luka u Kini i oko 15 kilometara od Međunarodnog aerodroma Lishe. Glavna proizvodna baza livena livena čelika nalazi se u gradu Qiucun, Fenghua, Ningbo, udaljena je 15 kilometara od sedišta. Naša firma je osnovana 1992. godine i pokriva ukupnu površinu od 40.500 kvadratnih metara, a sada ima više od 500 zaposlenih, uključujući 10 inženjera i 60 tehničara. Kompanija poseduje potpuno novu livnicu koja pokriva površinu od preko 30.000 kvadratnih metara i opremljena je sa nekoliko savremenih vrsta štednje energije; ekološke proizvodne linije uključujući potpuno automatizovanu liniju protoka za proizvodnju voska i ljuštura, kao i proizvodne linije za proizvodnju toplotne obrade u dvije mrežaste peći. Fabrika za obradu se nalazi u sjedištu Longxing-a i potpuno je opremljena kompletnom i naprednom CNC mašinskom opremom, uključujući 20 vertikalnih i horizontalnih centara za obradu i više od 30 NC mašina, objekt za obradu je potpuno nezavisan od livenja livenja i ima nezavisni menadžment tim i prilagođeni poslovni model koji odgovara. Pored livenja, kovanja i mašinske obrade, ima i mogućnost izrade različitih profila. Naša kompanija poseduje i najnapredniju i najkvalitetniju opremu za inspekciju u industriji livenja, uključujući spektrometar, metalografski mikroskop, tenziono tester, tester niske temperature, rentgenski tester, MPT, UT, CMM, video merenje mašina i tako dalje. Sa ovim naprednim kapacitetima i instrumentima, u mogućnosti smo da svojim potrošačima isporučimo najpreciznije gotovim proizvodima i proizvodimo proizvode koji ispunjavaju sve zahteve u pogledu hemijskog sastava, mehaničkih svojstava, ispitivanja bez razaranja i visokih preciznih dimenzionalnih inspekcija.


Naši proizvodi pokrivaju širok spektar industrija uključujući i voz; železnica, automobil; kamion, građevinske mašine, rudarske mašine, viljuškari, poljoprivredne mašine, brodogradilišta, mašine za naftu, konstrukciju, ventil i pumpe, električna mašina, hardver, energetska oprema i tako dalje. Mi smo sposobni da proizvodimo proizvode prema crtežima ili uzorcima kupaca, fokusiramo se na ugljenični i legirani čelik. Do danas smo razvili i proizvodili više od 100 sirovina i 5.000 vrsta različitih proizvoda. Mi smo upoznati sa različitim industrijskim standardima, kao što su kineski GB, američki ASTM, AISI, nemački DIN, francuski NF, japanski JIS, British BS, Australian AS i Asocijacija američkih željeznica (AAR) i drugi industrijski standardi.


S obzirom na to da tradicionalna livnica nudi samo odlivke, naša kompanija je završila transformaciju i unapredila proizvodnju dubokih prerada sa proširenim proizvodnim kapacitetima. Naše osnovne vrijednosti pružaju našim kupcima savršena rješenja, odlične gotovosti i odlične usluge za kupce, te se trude da povećaju dodatnu vrijednost proizvoda za svoju osnovnu konkurentnost. Mi se fokusiramo na razvijanje visoko kvalitetnih proizvoda za vrhunska tržišta, naši proizvodi ne samo za domaće kupce već i izvoze u preko 30 zemalja kao što su SAD, Njemačka, Japan, Španija, Italija, Velika Britanija, Francuska, Holandija, Australija, Kanada itd. Naši klijenti uključuju mnoge OEM kupce koji se specijaliziraju za mašine za obuku, automobile i građevinske mašine, već smo imali saradnju sa više od deset najvećih 500 kompanija u svijetu kao jedan od najvećih dobavljača u Kini.


Naša kompanija je izvršila menadžment zasnovan na informacijama koji je vođen ERP sistemom i trudimo se da standardizujemo naš sistem menadžmenta. Oba su ISO9001 i TS16949 sertifikovani i trenutno integrišu neke druge napredne načine upravljanja u naš sistem, kao što su 6S, upravljanje performansama, proizvodnja pustih proizvodnje, šest sigma itd. Pored toga, uspostavili smo sistem upravljanja okolišem ISO14001 da dobije status win-win za performanse preduzeća i socijalne beneficije sa dugoročne perspektive.


Kompanija je postavila svoj strateški cilj koji je "Vodeći razvoj u ovoj industriji, teži da obezbedi kompaniju za lijevanje sa osnovnom konkurentnošću i osnovnom vrednošću", potvrdio je svojom osnovnom konkurentnošću da su "Vodeće ideje, napredna oprema, odličan QC i savršene usluge" . On se drži filozofije upravljanja kvalitetom "Od potreba kupca i završavanja sa zadovoljstvom, fokusirajući se na zahteve kupaca i prevazilazeći njihova očekivanja". Uz duh preduzeća "Pokretanje vremena, pionirski i inovativni, harmonija i dobitak, težnja za izvrsnošću" i zasnovan na radnom stilu "Iskrenosti i praktičnosti, neprestano uporno, timski rad, duh, postizanje veličanstva", naš kompanija bi želela iskreno pozvati globalne potencijalne kupce da posjete i imaju dobru saradnju za sjajnu budućnost zajedno.


Ako tražite Kinu liveno livenje, fabriku livenja, liveno preduzeće, liveno liveno vođenje, izgubljeno livenje livenja od voska, liveno liveno liveno livenje, precizno livenje livadi, molimo Vas da se obratite Qianhao Metal.